Univers Cultural – Prima pagină
Suntem invitați să urmărim pe pagina  oficială de facebook a Familiei Regale a României, CONCERTUL “MARGARETA. TREI DECENII ALE COROANEI ROMÂNE”
Margareta, Principesă a României
Artă Spiritualitate

Suntem invitați să urmărim pe pagina oficială de facebook a Familiei Regale a României, CONCERTUL “MARGARETA. TREI DECENII ALE COROANEI ROMÂNE”

 CONCERTUL “MARGARETA. TREI DECENII ALE COROANEI ROMÂNE”   a fost organizat la Ateneul Român, cu ocazia împlinirii a 30 de la întoarcerea în țară a Familiei Regale a României.

“Celor care nu ați putut fi prezenți la Ateneul Român în seara de 18 ianuarie 2020, la sărbătorirea a 30 de ani de la întoarcerea Familiei Regale în țară, vă oferim înregistrarea integrală a concertului de gală.

În aceste zile dificile pentru noi toți, sperăm ca muzica tinerilor maeștri români să vă încânte sufletul. Dirijorul Tiberiu Soare, soprana Valentina Nafornița, tenorul Teodor Ilincăi, pianista Alexandra Dăriescu, violonistul Remus Azoiței, alături de marea noastră artistă lirică Nely Miricioiu, au oferit românilor, la început de an, o seară fără pereche. Pe scenă au evoluat tinerii muzicieni de la Camerata Regală și de la Corul Regal. @TVR” se arată într-o postare pe pagina oficială a Familiei Regale a României.

Link pagina oficială de facebook a Familiei Regale a României –  https://www.facebook.com/FamiliaRegala/videos/615941408958924/

sursă  foto-  https://www.facebook.com/FamiliaRegala/

sursă informații-  https://www.facebook.com/FamiliaRegala/

documentare- Ana-Maria Bocai

 

Articole similare publicate de autor

Conferințele Teatrului Național vor putea fi vizionate online de luni

Ana-Maria Bocai

Şerban Cionoff : Istoricii clipei, ziariștii, nu vă susțin vinovata tăcere, domnule Președinte!

Ana-Maria Bocai

Wolfgang Amadeus Mozart-Iubire, iubire, iubire- acesta este sufletul unui geniu

Ana-Maria Bocai

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.