Univers Cultural – Prima pagină
Gânduri de început de an
Mugur Bogdan Mitroi- Președintele Consiliului de Mediere
Juridic online

Gânduri de început de an

Stimați colegi,

 

Cu speranța neabdicată de la triumful valorilor umane și profesionale ce ne definesc, am pășit în Noul An, un an ce mi-l doresc mai bun pentru noi toți, un an ce am convingerea că va deschide noi și rodnice perspective profesionale mediatorilor din România.

Doresc să vă încredințez de faptul că ne așteaptă o perioadă extrem de bogată din punct de vedere profesional. Modificările legislative ce vizează  consolidarea și revigorarea profesiei de mediator sunt la un pas de promulgare și intrare în vigoare, acest moment fiind estimat a se produce până la finele lunii martie a.c. De asemenea, după cum arată calendarul de activități al Consiliului de Mediere, în primele 3 luni ale anului 2019 vor trebui  organizate alegerile pentru noua componență a Consiliului de Mediere și a Corpurilor Profesionale al Mediatorilor din Județe (CPMJ).

Țin să reînnoiesc apelul de mobilizare a dumneavoastră pentru susținerea demersurilor instituționale din următoarele luni și să readresez, și pe această cale, mesajul de mulțumire adresat dumneavoastră, atât celor care au susținut eforturile noastre depuse în cei 4 ani grei de mandat, cât și celor care au susținut mai puțin munca echipei Consiliului de Mediere, ce cu onoare am coordonat-o.

Tuturor, deopotrivă, vă mulțumesc și vă asigur de întregul meu respect.

 

Mugur Bogdan MITROI

Președinte

Articole similare publicate de autor

Constantin-Adi Gavrilă : Modelul de mediere opt-out reduce numărul litigiilor imobiliare în Italia cu aproape 50%

Ana-Maria Bocai

Consiliul de Mediere-dezbatere publică transmisă on-line

Ana-Maria Bocai

Constantin-Adi Gavrilă – Medierea și accesul la justiție

Ana-Maria Bocai

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.