Univers Cultural – Prima pagină
“Capcană pentru un bărbat căsătorit”
Teatrul Elisabeta
Artă

“Capcană pentru un bărbat căsătorit”

Un eveniment organizat de Teatrul Elisabeta, marți 5 februarie 2019, pe scena Teatrului Sică Alexandrescu din Brașov.
Dragi brașoveni, va invităm la o comedie polițistă savuroasă, un roller coaster de intrigă și suspans la care spectatorii rămân dezorientați până la capăt, când se dezvăluie un deznodământ cu totul surprinzător.
Cumpără acum bilet la o comedie polițistă senzațională, marca Teatrul Elisabeta! Bilete pe http://bit.ly/2AyqKQn

Distribuție:
Comisarul: Lucian Ghimisi
Daniel Corban: Cosmin Selesi
Florence: Alexandra Velniciuc
La Merluche: Cristian Boeriu
Domnișoară Berton: Raluca Ghervan
Preotul Maxim: Alexandru Prica
Charles: Vlad Ianuș
Valér: Iulian Bălan
Domnișoară Marcélle: Maria Magdalena Țapu

Autor: Robert Thomas
Regie: Puiu Șerban
Scenografie: Andrei Răduț
Tip spectacol: comedie polițistă
Durata: 2h30’ (cu pauză)

Preț Bilet: 70/90 lei

Sinopsis
Comedia “Capcană pentru un bărbat căsătoritse bazează pe textul original al lui Robert Thomas “Piege pour un homme seul” (“Trap for a lonely man”). Robert Thomas a fost scriitor, actor și regizor de film francez. În calitate de scriitor, aproape încă de la început, a fost fascinat de un gen de teatru “curios” fapt care l-a ajutat inventeze comedia polițistă sau comedia thriller. De-a lungul carierei sale, a scris numeroase piese de teatru care s-au încadrat în acest gen însă una dintre piesele ce l-au consacrat a fost “Trap for a lonely man”, un text cu un mister plin de umor ce a cunoscut succesul instantaneu în Paris.

O soție dispărută, o femeie suspectă și un bărbat împins la limita nebuniei. Acestea sunt ingredientele celei mai noi producții ale Teatrului Elisabeta, un spectacol plin de suspans, intrigă și comic cu o răsturnare de situație finală de-a dreptul…“criminală”.

Comedia spune povestea unei tinere mirese, Elisabeta, care dispare subit după o mică discuție în contradictoriu cu proaspătul ei soț Daniel Corban (Cosmin Selesi). După 10 zile de tăcere deplină, Daniel începe se îngrijoreze și cere poliției, care pare nu ia lucrurile prea în serios, -l ajute în găsirea unor indicii privind locul în care soția ar putea fi. Între timp, un preot ușor straniu, părintele Maxim (Alexandru Prica), apare în casă acestuia alături de o tânăra fermecătoare care pare a fi Madame Corban (Alexandra Velniciuc), soția dispărută a lui Daniel. Însă, spre marea surprindere a tuturor, Daniel jură așa numită Elisabeta nu este cu adevărat soția ci este o impostoare. Se întrevede oare un complot? Deci pe cine credem? Cine spune adevărul? De la apariții surpriză și situații imprevizibile, investigația ce urmează ține spectatorii cu sufletul la gură până la final.

Acțiunea cunoaște apogeul atunci când în scenă apar doi martori: un artist vagabond și o asistență medicală. De aici, complotul devine din ce în ce mai complicat, cu atât mai mult cu cât Daniel devine din ce în ce mai confuz. Este nebun, are lacune în memorie sau este victima unei conspirații elaborate? Când poliția nu reușește valideze varianta , Daniel nu poate decât concluzioneze impostorii încearcă -l înnebunească sau mai rău, -l ducă la moarte. Dar cine spune adevărul și până la ce punct poate o persoană denatureze faptele? Și astfel, comedia devine un adevărat thriller psihologic, un roller coaster de intrigă și suspans iar spectatorii rămân năuciți până la capăt, când se dezvăluie un deznodământ cu totul surprinzător.

Articole similare publicate de autor

Documentar : 50 de ani de la moartea eseistului Emil-George Papahagi

Ana-Maria Bocai

Taming of the Shrew by Vladimir Kush

Ana-Maria Bocai

Ana-Maria Bocai: Istoria unui papirus

Ana-Maria Bocai

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.