Univers Cultural – Prima pagină
Ana-Maria Bocai : Cum să simți  bucurie când pământul geme de durere ?
Gânduri Spiritualitate

Ana-Maria Bocai : Cum să simți  bucurie când pământul geme de durere ?

Dacă cineva spune că este bine acum înseamnă că nu cunoaște ce este omenia. Nu poți să fii bine, nu ai cum.  Suferința este a noastră a tuturor, suntem un neam și avem o karmă de neam pentru care plătim toți, fiecare după cum poate să își ducă crucea. Mă simt alinată în aceste vremuri de prezența fiului meu și timpul trece-  mulțumesc Lui Dumnezeu – foarte repede alături de el.

Cum să simți  bucurie când pământul geme de durere ? Avem , clar , momente de liniște, dar nu de bucurie.

Zilele trecute am promovat campania inițiată de Societatea Națională Crucea Roșie din România.Vreau să ajutăm atât cât putem și cum putem , sunt zile grele pentru toți, sunt zile în care rugăciunea este la fel de importantă ca și medicina. Este postul sfânt al Învierii Domnului , și parcă acum rugăciunile ne trezesc mai mult la realitate, pentru că sunt rugăciuni sincere ,  născute din suferință și iubire.

Sfântul Serafim de Sarov spunea :” Adevăratul post stă nu numai în istovirea trupului, ci și în a da celui flămând bucată pe care ai vrea tu să o mănânci.” Când vorbea despre “bucată” nu avea în vedere doar pâinea, ci și iubirea , și blândețea care mângâie sufletul în suferință. Să oferim celor dragi o” bucată”din iubire, aceea de care au mare nevoie.

Articole similare publicate de autor

Ana-Maria Bocai : De iubire -versuri- / Lucian Flontaș- Frédéric Chopin- Fantaisie-Impromptu

Ana-Maria Bocai

Documentar: 65 de ani de la moartea marelui muzician George Enescu

Ana-Maria Bocai

Ana-Maria Bocai : Suferința este ca o rugăciune mută

Ana-Maria Bocai

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.