Univers Cultural – Prima pagină
Agenţia Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă
Anunțuri Comunicat de presă Locuri de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt – vineri – 12 aprilie 2019, -Bursa Generală a Locurilor De Muncă

27 martie 2019

Comunicat de presă

Bursa Generală a locurilor de muncă – 12 aprilie 2019

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează vineri – 12 aprilie 2019, începând cu ora 9.00, Bursa Generală a Locurilor De Muncă.

Locaţiile de desfăşurare a bursei sunt :

  • SlatinaCasa de Cultură a Sindicatelor

  • Caracal – foaierul Teatrului Naţional Caracal

Organizarea bursei locurilor de muncă este una dintre măsurile active destinată corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă, aflată mereu în atenţia Agenţiei Județeane pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.

Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creşterea gradului de ocupare a forței de muncă disponibile în rândul șomerilor, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă, să se orienteze/reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt a demarat acţiunea de contactare a agenţilor economici în vederea depistării unui numar cât mai mare de locuri de muncă vacante, din diverse domenii de activitate, care sa fie oferite participanţilor la bursă.

Până la această dată au fost contactaţi 21 agenţi economici, din care 10 au confirmat participarea, cu un număr de 227 locuri de muncă vacante,din care 21 sunt pentru studii superioare, principalele meserii fiind : inginer construcţii civile, inginer drumuri, economist, consultant asigurări, fierar betonist, dulgher construcţii, agent vânzări, lucrător gestionar, operator confecţioner, confecţioner asamblor articole din textile, ambalator manual, muncitor necalificat.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite in cadrul bursei la sediul instituţiei din Slatina, str. Prelungirea Crisan, nr.2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail [email protected] sau prin fax 0249/432276.

Articole similare publicate de autor

Agenţia Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă

Ana-Maria Bocai

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt :Bursa Generală a locurilor de muncă – 12 aprilie 2019

Ana-Maria Bocai

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt

Ana-Maria Bocai

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.